Alla inlägg den 19 september 2010

Av Anncha Fahlqvist - 19 september 2010 21:50

Dagen börrjade m att Maja o jag drog in på jouren, Maja gråter barje ggn hon kissar, har feber och har ont i magen    UVI igen!!


Sist var 3/9, hon åt alltså pencillin för 2v sen, en kur på 5 dagar men tydligen hjälpte inte den. Hon kissade säkert 20 ggr mellan 8-10 imorse och det gjorde gräsligt ont på henne. Denna ggn fick vi en annan sort pencillin. Hoppas den hjälper och vi ska även t VC imorgon för att få en remiss t Barnmottagningen. Hon måste utredas när hon får så täta Urinvägsinfektioner. Mammas lillstumpa, man lider med dom små!!


När vi kom hem blev det lunch, dammsugning o plock av kläder o skor i källaren. Måste inventera allt t vintern och bort m sånt man inte ska ha kvar.  Syrran kom en sväng, för Elin hade kommit till oss tidigare. Skickade m lite kläder m henne     Var sedan in t grannen med en påse barnkläder & skor som jag fått tillbaka av syrran tidigare. Är i en rensar-period!


Maja & jag tog en promenad-cykeltur och lämnade skor hos en kompis senare på em. Här är det värsta utlämnings-enheten    Skor som mina knappt använt, vad ska man göra med dom? Jag är för bekväm, orkar inte sätta ut på tradera. Gjorde det förr men ett evigt springande på posten!


När Maja & jag kom hem plockade vi på gården, det som var kvar fr förra helgen då vi städade undan sommaren.  Max & Jim var på fotboll hela em, Max spelade m PF10 idag o dom vann m 19-0 *tjohooo* och Max fick göra 1 mål... han va så stolt när han kom hem.


När barnen lagt sig körde jag ett pass på CT, crosstrainer, och jag tycker den är bra. Blir ett grymt flås    och man tränar både armar och ben. Undrar om flåset beror på att man är otänad    Det va skönt iaf!!


Denna vecka blir Jim hemma för att åka med Maja t VC o sen se vad de säger ... om vi måste vidare redan denna vecka till Barn. Jag kan inte vara hemma pga att jag börjar en utb imorgon som håller på i 3v.


Puss å kram, ha det bra alla    

Presentation


17 mars 2010 gjorde jag en Gastric Bypass operation. Här kan ni läsa hur allt gick och hur mitt liv blir efter =)

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6 7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards