Alla inlägg den 22 juni 2010

Av Anncha Fahlqvist - 22 juni 2010 18:39

Har äntligen fått fingrarna UR rö***  och börjat måla på altanen. Bara man börjar går det rätt fort men synd att säga att det e skoj, men blir mkt finare än omålat iaf    så på det sättet e det ju roligare. Man får se det så!!


Ska bli jäkligt skönt att J kommer hem, idag fick Maja värsta utbrottet. Skulle ut och cykla och typ 50m ner på vägen säger hon bara att hon inte vill. Så så ska vi gå hem o jag säger att vi kan prova igen.... (hon har tagit bort stödhjulen nyss) men då får hon värsta värsta arga blicken    och sen skrek hon dumma saker. Hon skulle inte gå hem och hon skulle inte cykla mer..... hon stod bara kvar och där åker ju bilar!!!!  När jag sa att vi går hem skriker hon ännu mer!!
Hur påfrestande är inte det här??! SUCK!! Testing ut i fingertopparna!!


Det slutar m att jag får "dra" henne i handen hem och hon protesterar och skriker och sen sitter hon inne i över en halvtimme och tjurar och skriker omvartannat! Jag nonchalerar henne och tillslut ger hon sig. Vrångare får man leta efter..... blandning av oss, SIN mamma & pappa, här fick hon nog Vrångheten fr oss båda!!

På gott och ont   


Sen blev både hon & jag helt slut, hade behövt "avbyte" både Maja och jag... men det löste sig. Inte så lätt att "gå ifrån" varann när hon är 6 år och jag är ensam hemma med barnen vissa veckor. Har kanske kunnat lämna henne under kvällen hos mormor & morfar el farmor & farfar men nu hade jag oxå sagt till henne att idag får hon bara vara hemma pga det som hänt!

När Max va på träningen pratade vi om detta, om varför hon blivit så arg osv. Vi satt i soffan och kollade på TV och då sa hon att "hon glömmer bort" att hon inte ska bli arg hmmmm dessa små Gullungar man har!! De har det nog jobbigast själva när de blir så här arga, min lilla GoFia    Fast ibland e det svårt att kalla dom Goa    Men nu har mina båda små Goingar fått kvällsfika och snart ska jag läsa en bok för Maja och natta henne. Sen blir det lite Fotbolls-VM och Messi i Sängen m Max innan nattning för honom!


Här har ni en riktigt golåt att lyssna på om ni inte har nåt annat för er!


Ha en bra kväll alla

Presentation


17 mars 2010 gjorde jag en Gastric Bypass operation. Här kan ni läsa hur allt gick och hur mitt liv blir efter =)

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15 16
17
18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards