Alla inlägg den 24 juni 2010

Av Anncha Fahlqvist - 24 juni 2010 22:28

Imorse blev jag mer el mindre väckt av telefonen. Jim och barnen hade gått ner för att göra frukost och jag låg kvar för att dra mig lite... hör att det plingar på dörren och hans brorsa m tjejer kommer o samtidigt ringer telefonen.

Det va en Arbetsgivare här i stan som jag varit på intervju hos och nu erbjöd de mig utbildning i 6v och sen får man då se om man "trivs m varandra" som hon uttryckte sig. Alltså i mina öron, om de tycker att jag passar in och om de tycker att jag håller måttet för att fixa jobbet. Helt enkelt om jag passar in i personalgrupperna de sätter ihop.

Är såklart väldigt kul & bra att man blir antagen till det här som jag sökt MEN den börjar 5/7 och blev anvisad av arbetsförmedlingen att gå på denna intervju men ska oxå tilläggas att jag kan mkt väl tänka mig att jobba där..såklart!! Trist att det är på sommaren bara för nu har vi det mkt struligt m var barnen ska vara. Jim har egentligen ingen semester men ska väl vara ledig nån vecka, han är ledig var 3:e vecka jämt och tänkte ta nån mer i samband m den ledigheten. Majas dagis sa vi upp i juni för jag har sen tagit ut Max sista Föräldradagar eftersom han fyller 8 år 7/7 annars fryser dessa dagar inne. Så om hon nu behöver plats får vi tydligen söka fritids och då e det nytt + att dom stänger vissa veckor    och man vill såklart att barnen ska vara lediga i juli. Mamma har semester så det går väl att pussla ihop på nåt vis men man vill helst fixa det själv utan att vara beroende. Men får väl se vart detta slutar.


Denna arbetslöshet i Gävleborg har jag skrivit om förr, gissa vad jag tycker nu?!

Piss å skit, precis!!

Har även sökt fritidspedagogtjänster i Bollnäs och Kilafors... man måste söka allt och nu kan jag tänka mig gå tillbaka inom Barnomsorgen. Jag är förskollärare men när våra egna va små va det svårt jobba som det och sen komma hem o ge allt. Fast då kunde man oxå välja jobb, tyvärr inte nu! Får väl se vilken arbetsgivare som plingar på min dörr först   


Har oxå sökt kurser på högskolan t hösten ifall jag inte får nåt annat. Vill inte bara gå hemma. Så nåt blir det kanske iaf.


Puss å kraaaam & ha en grymt trevlig Midsommar

Ta det lugnt m Nubben   

Presentation


17 mars 2010 gjorde jag en Gastric Bypass operation. Här kan ni läsa hur allt gick och hur mitt liv blir efter =)

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15 16
17
18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards