Alla inlägg den 18 augusti 2010

Av Anncha Fahlqvist - 18 augusti 2010 17:55

Idag va det första skoldagen för Max & Maja. Max började 2:an och Maja började 6-års. Jim kom hem inatt så vi var båda med på skolan, skönt. Jag gick m Maja o Jim gick m Max. Maja fann sig rätt fort, hon brukar inte vara den som håller sig runt mig men idag ville hon gärna hålla mig i handen osv. Va iofs en ny skola men hon har varit m varje dag o lämnat Max där så hon känner till den iaf. Spänd var hon igår-kväll o pirrig    Efter ca 1 tim sa hon:- Mamma du kan gå nu!

Men jag hade papper att fylla i så Maja gick ut o jag stannade inne o fyllde i dom. Sen gick jag t o åkte sen t jobbet. Jim hade kommit ut fr Max där det gått kanon oxå, jag hade varit in en snabbis o kollat t dom o dom va oxå ute på rast när jag åkte. När Jim skulle vara m Maja efter rasten sa hon samma t honom:- Du kan åka nu   

Så det funkade Bra!!


När jag kom hem frågade jag hur det varit o Max sa att det varit jättebra och Maja sa samma sak men en sak va inte bra sa hon. Jaha sa jag va a det då?

- Jo vi lekte så mkt så at vi hann inte med nån fruktstund idag   


Hon har sett fram emot att ha frukt med sig t skolan så jag kan tänka mig att hon hade en väldig diskussion m fröknarna ang detta. Sen sa hon:

- Men imorgon lovade dom att vi skulle hinna ha det innan vi gick hem   

__________________________________________________


Idag gjorde vi slutprovet på utbildningen. Jag tror det gick hyfsat bra. Får veta på fred. Förra provet, halvtidstestet gick bra för mig iaf. Hade 82% rätt och 23/29 så jag är mkt nöjd.

__________________________________________________


Jag har "tjuvvägt" mig 1 ggn denna vecka oxå och jag väger under 90 kg nu *tjohoooo*  men Vägningen är på fred så VAD jag väger vet Vi då   


Mitt stora mål jag skrivit om är 75kg men jag undrar om kroppen kommer att stanna där???? Har lite funderingar nu när man kommer närmare o närmare. Vill gärna ha lite kontroll, jag är en kontroll-människa. Det här får man diskutera när man går på sin 1 års kontroll förstås. Tänk om inte vikten stannar??? Usch å fy... jo men det gör den såklart, kroppen ska stanna den automatiskt men Tänk Om!!?


Ikväll ska vi iaf äta Tacos o mysa hela kvällen. Filmtajm, va längesen.... ska föreslå en bra film. Det värsta är att Jim & jag har så olika smak  men han kanske står ut     Sen lite massage på ryggen under tiden *mums* Fast det värsta är att då somnar jag kanske.


Hej hopp.....

Presentation


17 mars 2010 gjorde jag en Gastric Bypass operation. Här kan ni läsa hur allt gick och hur mitt liv blir efter =)

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards